A mai világban az lehet sikeres, aki képes könyökölni. Én képes vagyok, de csak éttermi körülmények között. A Goodbar Goodburgerhez látogattam, segítek nekik két könyöklő kialakításában.
Az első lépés a tervezés. Sablont készítettem, és megvitattuk, hogy mi az ideális pultmagasság. De ez a kérdés jelen esetben még nem volt életbevágó, az viszont sokkal inkább, hogy honnan szerezzünk 200 éves bontott tölgy gerendát?
Dolgos napom az alábbi videóban.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.