HTML

Bariblog

Itt azok a Barikák gyülekeznek, akik nem restek csinosítgatni akoljukat, csupáncsak nem tudják, hogyan kell. Tanácsot adok-veszek, megmutatom hogyan csináld, vezetem a patádat. Ha jobban tudod bégess bele, ha kérdésed van körmöld ide.

Friss topikok

  • takacsveca93: Szeretnék egy ágyat csinálni magamnak ilyen raklapokból, nem tudom eldönteni, hogy újonnan vegyem ... (2018.09.25. 22:07) UPgrade no work
  • takacsveca93: Én alig várom, hogy a saját lakásomat rendezgethessem, újítsam. Amúgy hol érdemes alapanyagokat ve... (2018.02.11. 22:30) Lakásfelújítás 02. - A purhab hatalma
  • kergabor: Köszi, azt hiszem értem. Nálunk is Camarral tették fel a konyhaszekrényt anno, most értem már a te... (2014.12.17. 21:52) A függés napja...
  • mp3pintyo: A 2. link az adminra mutat ehelyett: barkacs.blog.hu/2013/06/03/raklapalapok (2013.11.12. 16:24) Aztapaszta raklapasztaaa - 3. rész
  • Nagybirka: Te a földön tároltad, vagy lógattad? Mellesleg nincs új a nap alatt, az indavideo oldalon a videó ... (2013.07.19. 09:02) A Bringahinta elmélet

2013.04.02. 18:18 Nagybirka

Kedves erre tévedtek, és szándékosan idecsaltak!

Április elsején hivatalosan is elindult bariblog névre keresztelt video blogom, melyet közvetlenül a barkacs.blog.hu oldalon találhattok meg. Ebben a blogban egyesítem azt a két fontos tudást, melyet az elmúlt másfél évtizedben szereztem meg. Ez idő alatt sok egyébb mellett, végzett asztalosként próbáltam a honi bútorigényeket kielégíteni, és a Duna Televízió kulturális szerkesztőségében tapasztalati úton elsajátítani a televíziós műsorkészítés alapvető fogásait.

Levi blog_out.jpg

E két terület metszéspontján született meg a Bariblog.
Ha egy mondatban kell a blog üzenetét megfogalmaznom, akkor az így hangzik:

Meg tudod csinálni!

A hétköznapokban előforduló, két kézzel és egy kis kreatívitással megoldható problémákat szeretnénk orvosolni, mindezt heti 3-4 videón keresztül bemutatva. A videókban igyekszem olyan részletesen bemutatni az egyes munkafolyamatokat, hogy azok érthetőek legyenek.

Faltakarás 04.Still003_out.jpg

Ahhoz, hogy sikeres legyen a blog, szükségem van a Ti segítségetekre. Szeretném, ha megosztanátok a blog bejegyzéseit az oldalatokon, amennyiben véleményetek, kérdésetek, ötletetek van, akkor megjegyzéseket fűznétek ezekhez. Szeretném, ha segítenétek abban, hogy ismerőseitek, barátaitok is tudomást szerezzenek a Bariblog létezéséről, kérlek segítsetek eljutni hozzájuk!

Faltakarás 04.Still006_out.jpg

Mivel az én szakterületemen kívül számtalan egyéb olyan téma létezik amelyet a barkácsolás gondolatkörbe simán be lehet vonni, (kertészet, villany, víz, de akár a digitális fotórendezés is) örülnék annak is, ha ilyen tematikákban praktikus ötleteket, tanácsokat osztanátok meg a többiekkel.

Amennyiben segítségre lenne szükségetek, akkor használjátok nyugodtan a blog felületét, kérjetek és kérdezzetek!

Tisza Tv 02.Still001_out.jpg

Köszönöm!
Levi

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://barkacs.blog.hu/api/trackback/id/tr895189025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pakos · http://iranynewyork.hu 2013.04.10. 23:09:56

Hajrá, nekem tetszik az ötlet, én is sok mindennel szeretek bütykölni itthon. Elkélne egy jó barkács blog.

Az oldal dizájnja egyelőre tényleg elég szegényes, idővel szerintem mindenképp csinálj bari blogos facebook lapot, és rakd ki a facebook dobozt az oldalhasábokba. Ha kell egy kis segítség, akkor szólj.
Sok sikert! :)

Nagybirka 2013.04.10. 23:44:12

@Pakos: Szia! Köszönöm! Az Indexesek már dolgoznak az egyedi oldalképen. A facebookon már bariblog néven jelen vagyok, ha elkészül a végleges arculat, gondolom ott lesz az oldaldobozban. A jövő héten tervezek egy találkozót az Indexesekkel, mert van egy-két dolog amit nem tudok még működtetni, ha azt követően sem leszek okosabb, akkor lehet, hogy élni fogok a felkínált lehetőséggel.

Pakos · http://iranynewyork.hu 2013.04.11. 09:19:41

Rendben. Szerintem az indexesek mindennel kellőképpen fel fognak világosítani :)

öles léptek 2013.06.12. 21:22:43

Sok sikert a terveidhez!
süti beállítások módosítása